Feest!

Vrijdagavond een feestje van lieve vriendin Katja aan de hand gehad. Vooraf met goede vriend Joost afgesproken om samen door de snijdende vrieskou te fietsen. Voor degene die er niet waren, je hebt werkelijk niets gemist. En degene die er wel waren, oe la la, als dat zo het hele jaar gaat, poeh. Opletten dat je je niet gelijk tegoed doet aan de zalmrolletjes, olijven en dergelijke want, later op de avond dienen zich de kippenvlerken zich aan, fenomenaal. Zo’n feestje dus.

Het fijne van de gure winterkou is dat het bier zich op een ideale temperatuur bevindt, wat zich uiteindelijk weer tot overmatig drankmisbruik laat verleiden. Enfin, vanochtend bleek dat ik nog even langs het asiel ben geweest vannacht om een leuke kater te scoren. Terug naar het feest. Drank en eten zijn natuurlijk niet het belangrijkste. Je heb anderen nodig die terug willen praten om het gezellig te maken, en die waren er.

Al met al een avond met geweldige gesprekken over de huidige situaties in de wereld. Armstrong, de arrogantie ten top, denk dat ie met Oprah en goede zet maakt. Een zogenoemd charmeoffensief die in mijn ogen alleen maar laat zien dat ie nog steeds denkt dat het volk hem terug in de armen neemt, wegwezen met die huichelaar. Aan de andere kant kunnen we natuurlijk het hele peloton aan de hoogste boom hangen, iedereen deed het alleen was Lance er het de allerbeste in. Het zou voor Oprah ook nog best negatief kunnen gaan uitvallen. Genoeg.

Ander onderwerp was anaal. Maar ik heb beloofd aan Nicolette, Diane en Monique dat ik het er niet over zou hebben…

Het liep dus als een tierelier, ineens sta je met een circuslerares te praten, met een eigen circuszolder. Alleen jammer dat je met genoeg bier op niet meer kan jongleren, die les had ze zelf ook nog niet gehad. Het blijkt dus dat je met jongleren “er doorheen” moet kijken, wist ik niet. En ben je nog iemand tegengekomen? ja hoor, alleen die ene waar ik  mee wilde praten, en ik hoorde Marvin Gaye al op de achtergrond, was bezet. Maar goed daar kwamen we niet voor. Katja had het naar dr zin en dat was goed om te zien..volgend jaar weer!

Geef een reactie