Dé Liefde per email..

Voor degenen die net binnen komen wandelen. Ik begin even helemaal bij het begin. Afgelopen zondag werd ik blij verrast. Tussen al het emailgeweld van KLM, Pinterest, Facebook, Twitter en bijvoorbeeld bedrijven die testers zoeken viel mijn oog op dit bericht..

Hallo
Ik wil u te ontmoeten in de hoop lange en de relatie chatten. I in search de liefde. Ik ben jaar oud. Ik wil hebben ernstige relatie. Ik ben erg positief en fatsoen meisje. Het zou geweldig zijn als je gaat om me te schrijven Post. zo groot om vrienden te hebben in een ander land! Ik kijk uit naar uw berichten.
Uw nieuwe vriend.

De afzender noemde zich “Me”. Dat vind ik heel onpersoonlijk maar aan de andere kant..hou je pijlen maar bij je want misschien wordt het wel niets. Verstandig meisje dus. Ik geïntrigeerd door haar leeftijd (ze is jaar oud), taalgebruik en de kans dat ze mij gevonden heeft besloot ik het erop te wagen. Tenslotte is Valentijnsdag ook niet ver weg en om nou weer zoals de laatste jaren snikkend, en alleen, in slaap te vallen. Ja! ik trek die stoute schoenen aan! Hier mijn antwoord..want wie wil er nou geen ernstige relatie..

Hoi lieverd!

Ik ben ontroert door je gemeende berichtje. Waar kom je vandaan? Wat zijn je interesses? Ben je gelukkig? Kan ik je zien?

Je nieuwe vriendje,
Michel

Heel netjes van mezelf. Open vragen vond ik het beste in dit geval. Zij nam het initiatief en mag wel als eerste met wat concrete plannen en/of ideeën komen. Dus ik de dagen daarna met slaapzak voor de emailbox gelegen. En net toen ik dacht “ik geef de moed op een nieuwe bruisende liefde op” PING een nieuw berichtje! En ik mag U presenteren: Alexandra..

Hallo !!!
Ik ben heel blij dat je schreef me.
Ik wil echt hun ware liefde te vinden. Veel mensen zeggen dat ze de persoon met wie je betalen de rest van zijn leven op het internet onmogelijk zijn hebben gevonden. Mijn vrienden zeggen dat er zoveel mensen zijn die bereid zijn om vals te spelen, en spelen op de gevoelens van mensen. Ik hoop dat je een zeer goed mens. Ik heb een chatroom op het internet voor de eerste keer, en nog steeds weet niet veel. Maar ik hoop dat onze ontmoeting met u, en u in staat om door te gaan om me te leren veel dingen zullen zijn. Ik ben erg blij dat in deze oneindige ruimte van het internet, vond ik dat jij het was! Voor mij zou het een grote vreugde om u beter te leren kennen. Ik hoop dat u mij antwoord terug. Op het einde, ik heb nooit een man ontmoet in dit geval. dit is iets nieuws voor mij. Ik wil je vertellen over mezelf. Ik woon in Rusland, in de prachtige oude stad van Vologda. Het ligt op 450 km van Moskou. De stad is een van de steden die zijn bijzonder waardevol historisch erfgoed: vele monumenten van geschiedenis, architectuur en cultuur van de stad; 128 van hen werden genomen onder bescherming staat. Mijn stad is een van de grootste steden in het noordwesten van Rusland. Ik ben 34 jaar nu. Ik hoop dat het onze relatie met u niet zal pijn doen? Als u meer wilt weten over me weten, dan vraag, en in de volgende brief zal ik u antwoorden. Met mijn brief, ik stuur je mijn foto’s.
Ook ik, ik kijk uit naar uw reactie en uw foto’s!
Schrijf naar me, ik zal wachten op uw brief. Alexander.
PS: Laat me weten hoe het is meer geschikt voor u te behandelen bij naam!

De krenters onder jullie zullen gelijk roepen er staat Alexander. Ja klopt. Maar het was dit keer niet alleen tekst, er waren ook foto’s toegevoegd.

9xEWVipcp3g AkOo2uovRzs CgVavaRByEw DSC08203, Вологда_2

Nou dat valt niet tegen zeg ik je. Wat een geluk heb ik toch altijd, je verwacht het niet en het wordt je zo in de schoot geworpen. Ik weet niet wat er in de vodka van Vologda zit maar doe mij ook maar glaasje. 34 jaar, we weten dus nu haar leeftijd. Heeft een voorkeur voor wit. Heeft iemand in de buurt die redelijk foto’s kan maken, handig. Ze blijft liever binnen om speels achter de gordijnen te glimlachen. Trots op de plaatselijke orthodoxe kerk. Qua haarddracht is alleen foto twee wat zorgelijk. En make-up, helemaal mijn ding. Hoe minder hoe beter is echt zoveel mooier. Geloof me.

De stad Vologda. Ze heeft er nogal wat mee. Ik gok dat ze een baantje heeft bij de VVV, ik ga het haar vragen. Opgezocht en jawel 450 kilometer van Moskou. Daar ben ik blij mee want als je al gelijk begint met liegen is het einde zoek. Enorme mooie stad die bekend staat vanwege het feit dat het een van de best gepreserveerde steden is van Rusland. Zij heeft het over 128, maar Wiki heeft het zelfs over 193 monumenten. Genoeg over de stad.  De lieverd overdrijft dus niet en dat is ook een talent. Ik word dus steeds enthousiaster. Niet over de stad maar over haar. Ik denk dat ik maar begin met het feit dat er 193 mooie plekken zijn in Vologda en dat er maar een middelpunt is. Dat is waar zij zich bevindt op dat moment.

Wat ik enorm jammer vind is dat er geen linkje is naar de chatroom (op het internet). Ik had allang geklikt. Maar misschien is ze er nog niet aan toe. Er wordt wel gesuggereerd naar een ontmoeting in de toekomst, alleen hoe is dus niet duidelijk. Ik weet ook niet alles, vragen, vragen en nog eens..

Ik ga me de komende dagen (ik ga haar ook laten wachten..zo ben ik) bezinnen over de email die ik haar ga sturen. Wat te doen met foto’s? stop ik er zelf ook een paar bij? In ieder geval ga ik wat informatie geven over het Westland. Lijkt mij met haar vermeende werk een goede binnenkomer. Wat er nog meer bijkomt, we zullen zien..

 

tot zover..

Geef een reactie