X

“Goeie morgen schat’ . Dromerig keken de hemelsblauwe ogen in die slaperige grijze van mij. Wat een geluk dat we toch nog in dit tentje zijn belandt. Ik wilde nooit meer anders.

Mooie start van een verhaal over eeuwige liefde. Gaan we het over hebben. Later.

Ik wil graag wat meer over mezelf schrijven maar dat maakt me erg kwetsbaar. Alles wat er wordt geschreven en gepubliceerd zal eeuwig over het internet doen waren. Dus linke boel. Je mening spuien over alles en iedereen is een moeilijke zaak. Facebook en Twitter zijn bij mij favo om iets te melden. Facebook is erg visueel met onmogelijk veel kanten waar je naartoe kan. Twitter daarentegen bestaat uit 90 procent woorden (denk ik), en daarom ook wel interessanter.

Maar die woorden kunnen enorm veel uithalen. Leuk bedoelt kan zeer kwetsend zijn. En denk je een leuke flirt eruit te gooien (wie dit leest is mooi! #jajij) krijg je in de gaten dat ze je ineens nooit meer wilt zien. Opletten dus. Omdat, als het je meezit, de vele volgers niet weten wat voor iemand je bent, leren ze je pas door de tijd kennen. Dus consequent zijn zou wat dat betreft erg handig zijn. En dat ben ik niet. Dus stel dat je me vandaag (6-8-2013) gaat volgen en alles terug leest dan zou je kunnen denken dat ik elke dag 20 tweets over m’n liefdesleven oid plaats. Heb even gekeken en er staan nu ruim 4000 tweets op mijn account en durf nu wel te zeggen dat je me leert kennen wie ik was wanneer je ze allemaal doorneemt. Niet doen. Ben vandaag anders dan een half jaar geleden. Laat staan 2009 toen ik begon.

Wat er bij mezelf opviel is dat wanneer ik ‘stabiel’ ben minder schrijf. Het is dan rustiger in mijn hoofd. Je hoort wel eens dat iemand iets ergs moet overkomen, bijvoorbeeld luddefedeu, om inspiratie te krijgen. Onzin. Je gaat schrijven omdat je niet bij je lief bent. Want als dat wel zo is dan beleef je samen de mooiste liefdesliedjes die er bestaan. Schrijven is dus voor mij opvulling van een leegte. En als iedereen dat toevallig leest en dat mooi of lelijk vindt maakt me niet uit.

Terugkomend op die eeuwige liefde..

Ik zou willen dat ik nooit meer een woord hoefde te schrijven..

Geef een reactie